Logo Open Nexus
@{ appsTranslations[activeApplication] }
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?
    Logo Open Nexus
    • Załóż konto wykonawcy
    • Zaloguj się
      Nie pamiętasz hasła?
    • 01:23:57
      • PL
      • EN
    1. Strona główna
    2. Postępowanie ID 1036740
    Twoja oferta nie została złożona. Nie udało się poprawnie zaszyfrować oferty, spróbuj ponownie.
    Wadium

    Wadium w 2 minuty

    Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

    kliknij podaj dane opłać online

    Uzyskaj wadium

    Sprawdź, jak to zrobić - Film

    Postępowanie ID: 1036740 : S.24.24.DR SZACOWANIE WARTOŚCI ZAMÓWIENIA: Dostawy ryb przetworzonych dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

    Logo Firmy

    Wystawiający

    • Użytkownik
      Dominik Redlarski
    • Organizacja
      Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    • Wiadomość do zamawiającego

    Terminy

    • Zamieszczenia
      2024-12-12 12:37:00
    • Składania
      2024-12-16 10:00:00
    • Otwarcie ofert
      2024-12-16 10:05:00
    • Tryb
      Szacowanie wartości zamówienia
    • Rodzaj
      Dostawy

    Wymagania i specyfikacja

    Szanowni Państwo,  

    informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

    Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

    Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

    Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

    • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

    • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

    • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

    W przypadku pytań:

    • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel. 52 33 60 840

    • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

     

    Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

    Załączniki do postępowania

    Postępowanie nie posiada załączników

    Komunikaty Wyślij wiadomość do zamawiającego

    Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

    Przedmiot zamówienia Importuj dane z XLS

    Import Oferty

    Import oferty XLS w 3 prostych krokach:

    1. Pobierz szablon postępowania
    2. Otwórz i uzpełnij go na swoim komputerze
    3. Wybierz zapisany plik i prześlij go poniżej

    Dane zapisane w pliku XLS zostaną zaimportowane do formularza składania oferty

    Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
    / Jm
    Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
    Plik
    1 Paluszki rybne Paluszki rybne z fileta, w chrupiącej panierce, podsmażane, w pierwszym gatunku, głęboko mrożone, pakowane w torebki przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, o wadze od 1 kg do 2,5 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 350 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    2 Paprykarz szczeciński Konserwa rybna sterylizowana, w pierwszym gatunku, pakowane w puszki, o wadze od 0,300kg do 0,400kg z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    3 Sałatka rybna Konserwa rybna sterylizowana, w pierwszym gatunku, pakowane w opakowania aluminiowe, o wadze od 0,130 kg do 0,135 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 40 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    4 Łosoś kostka Kawałki łososia uformowane w kostkę, głęboko mrożone, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania o wadze 5 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    5 Łosoś filet Filet z łososia ze skórą, głęboko mrożony, w pierwszym gatunku, pakowany w kartony przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, waga jednostkowa opakowania od 5 kg do 7 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    6 Ryba mrożona filet Filet z miruny ze skórą, głęboko mrożony, w pierwszym gatunku, pakowany w kartony przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, waga jednostkowa opakowania od 5 kg do 7 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 700 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    7 Łosoś wędzony Łosoś wędzony na zimno, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania o wadze 0,1 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 10 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    8 Kotlety rybne Kotlety rybne panierowane, głęboko mrożone, w pierwszym gatunku, pakowany w kartony przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, waga jednostkowa opakowania od 5 kg do 7 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    9 Burgery rybne Burgery rybne panierowane, głęboko mrożone, w pierwszym gatunku, pakowany w kartony przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, waga jednostkowa opakowania od 5 kg do 7 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 60 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    10 Ryba z pieca Filety rybne z brokułami i sosem na bazie śmietany, posypane prażonymi płatkami migdałów lub filety rybne z sosem włoskim, do zapiekania, głęboko mrożone, w pierwszym gatunku, pakowany w kartony przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, waga jednostkowa opakowania od 5 kg do 7 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 300 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    11 Rolmops Filety śledziowe rolmopsy w zalewie octowej, w pierwszym gatunku, pakowane w słoiki o pojemności od 0,400 l do 0,900 l, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 10 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    12 Śledzik na raz Śledzie marynowane, pokrojone na małe kawałki z dodatkiem oleju roślinnego oraz chrupiącej cebulki lub suszonych pomidorów lub papryki, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania o wadze 0,1 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 10 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    13 Śledź marynowany Filety śledziowe marynowane w zalewie octowej, w pierwszym gatunku, pakowane w słoiki o pojemności od 0,400 l do 0,900 l, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 10 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    14 Tuńczyk w sosie własnym Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym, konserwa rybna sterylizowana, w pierwszym gatunku, pakowany w puszki, o wadze 0,170 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 20 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    15 Śledź solony Filety ze śledzia atlantyckiego w zalewie solankowej, w pierwszym gatunku, pakowany w plastikowe wiaderka, o wadze od 0,800 kg do 3 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 3 miesiące od daty dostawy. 80 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    Kursy walut NBP
    PLN: 1 PLN EUR: 4.2378 PLN

    Kryteria i warunki formalne

    Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
    1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
    0,00 PLN brutto
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    2 Termin realizacji - Termin realizacji 01.01.2025 - 31.12.2025 r. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub zaproponować możliwie najszybszy termin realizacji 0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    3 Wstępny opis przedmiotu zamówienia - Jeżeli w załączonym wstępnym opisie przedmiotu zamówienia zamawiający nie ujął wszystkich istotnych czynników kosztotwórczych, proszę o stosowny komentarz 0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    Pobierz dane

    Uwaga

    UWAGA! W tym postępowaniu czas na przyjmowanie ofert dobiegł końca. Złożona oferta trafi do sekcji ofert złożonych po terminie składania ofert..

    Liczba odsłon strony:
    128

    Uwaga!

    Wykryliśmy, że w tym postępowaniu jest już złożona oferta z adresu: i posiada status: .
    Składając nową ofertę, stara otrzyma status Wycofana.
    Czy chcesz kontynuować składanie nowej oferty?
    Nie

    Wyślij wiadomość prywatną do zamawiającego


    0

    Wpisz kod, który został wysłany na podany adres e-mail

    Wprowadzony kod uwierzytelniający jest nieprawidłowy

    proceeding_place_offer.verification_code_generate_error

    Nie otrzymałeś? Wyślij ponownie kod

    Wysłanie wiadomości oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności operatora platformazakupowa.pl.

    Wiadomość nie zostanie wyslana

    Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?

    Załączniki

    OpenNexus Brand
    • Strona główna
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Instrukcje
    • FAQ
    • Kontakt

    Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony lub kliknięcie „akceptuję” oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Akceptując pliki cookies, akceptujesz także pliki wykorzystywane przy współpracy z naszymi partnerami: Google oraz Microsoft. Obaj partnerzy mogą przekazywać dane, w tym potencjalnie dane osobowe, poza obszar Unii Europejskiej oraz Europejskiego Obszaru Gospodarczego, w szczególności do Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej (dalej: USA). W związku z tym istnieje możliwość, że nieuprawnione podmioty, w tym w szczególności władze państwowe USA, mogą uzyskać dostęp do tych danych. Google oraz Microsoft przetwarzają dane zgodnie ze swoimi politykami prywatności, stosują się do postanowień Data Privacy Framework i znajdują się na publicznej liście Amerykańskiego Departamentu Handlu podmiotów, które uznawane są za certyfikowane. Więcej informacji na temat wykorzystywania plików cookies oraz naszych partnerów można znaleźć w naszej Polityce prywatności.

    Akceptuje Odrzuć