Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Szkoły Podstawowej nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego w Świebodzinie

Grażyna Chmielewska
Gmina Świebodzin Oddział: Szkoła Podstawowa Nr 6
Termin:
Zamieszczenia : 26-08-2019 08:03:00
Składania : 03-09-2019 10:00:00
Otwarcia : -
Tryb:
Rodzaj: -

Wymagania i specyfikacja

I. Opis przedmiotu zamówienia: artykułyżywnościowe:Pakiet III warzywa iziemniaki CPV 15.30.00.00-1Dostawa warzyw i ziemniaków odbywaćsię będzie raz w tygodniu .Towar musi być dostarczony następnego dnia odzłożenia zamówienia do godziny 8.30Wybrana zostanie ofertanajkorzystniejsza. Towar, o którym mowa powinien odpowiadać obowiązującym normom technicznym, smakowym isanitarnym.1.    Dowóz artykułów żywnościowychodbywać się będzie transportem wykonawcy, na jego koszt   i ryzyko do siedziby (magazynu) Zamawiającego.2.    Wskazane wzałącznikach  do formularza ofertowegoilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą uleczmianie w razie zaistnienia     takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, zktórym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie orealizację dostawy w wielkościach podanych          w załącznikach do Formularza ofertowego.3.   Wartośćzamówienia należy ustalić podając ceny jednostkowe na każdy asortymentwyszczególniony w zadaniu oraz cenę ryczałtową na całe zadanie. Cena podana wofercie powinna zawierać wszystkie koszty związane z realizacją zamówieniałącznie z podatkiem od towarów i usług VAT . Podana cena jest obowiązująca           w całym okresie trwania umowy. Cena powinnabyć podana cyfrowo i słownie zgodnie z załączonym formularzem ofertowym cena wykonanianetto zł (słownie: ...... zł.) + podatek VAT ( ....%) zł. = cena brutto zł(słownie: ...... zł.).II.    Opiswarunków udziału w postępowaniu   Wpostępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy:1.      Posiadają uprawnienia dowykonywania określonej działalności lub czynności, jeśli ustawy nakładająobowiązek posiadania takich uprawnień. 2.      Posiadają niezbędną wiedzę idoświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.3.      Znajdują się w sytuacjiekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.4.      Akceptują warunki zawarte wniniejszej specyfikacji.5.     Nażądanie Zamawiającego Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć certyfikatwdrożenia     systemu bezpieczeństważywności pochodzenia zwierzęcego   HACCP (dotyczy tylko tych oferentów, którzy składają ofertę na dostawę mięsa,drobiu i wyrobów wędliniarskich).

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
pakiet III warzywa świeże i ziemniaki wrzesień -grudzień 2019.doc doc 73.5 2019-08-26 08:03:00 Postępowanie
wzór umowy wrzesień-grudzień 2019.docx docx 29.29 2019-08-26 08:03:00 Postępowanie
wzór zaproszenia warzywa wrzesień-grudzień 2019.doc doc 54.5 2019-08-26 08:03:00 Postępowanie
pakiet III warzywa świeże i ziemniaki wrzesień -grudzień 2019.doc doc 73.5 2019-08-26 08:03:00 Przedmiot zamówienia

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 artykuły żywnościowe pakiet III warzywa i ziemniaki

pakiet III warzywa ś [...].doc

1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.3286 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty (Zamawiający wymaga załączenia pliku) 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - przelew 30 dni, proszę potwierdzić (0)
3 Koszt dostawy - Po stronie dostawcy, proszę potwierdzić (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 359