Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: usługa gastronomiczna

Magdalena Mierzwiak
Komenda Wojewódzka Policji w Opolu Oddział: Wydział zaopatrzenia
Termin:
Zamieszczenia : 30-12-2019 11:31:50
Składania : 13-01-2020 12:00:00
Otwarcia : 13-01-2020 12:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Usługa

Wymagania i specyfikacja

W związku z koniecznością zabezpieczenia całodziennego wyżywienia funkcjonariuszom Policji w służbie przygotowawczej odbywającym adaptację zawodową, Wydział Zaopatrzenia Komendy Wojewódzkiej Policji w Opolu zaprasza do złożenia oferty na usługę gastronomiczną polegającą na przygotowaniu  i dostarczeniu całodziennego wyżywienia .

Wytyczne i kryteria dot. oferty:

okres zabezpieczenia całodziennego wyżywienia w terminie:         

 - od 20 stycznia 2020 r. do 16 kwietnia 2020 r. (88 dni)    - 17 osób ( przewidywana ilość zestawów na 1 osobę - 64 szt.)

  Łączna szacowana ilość zestawów ( za zestaw uważa się śniadanie, obiad, kolacja, 2 opakowania termiczne) całodziennego wyżywienia wynosi ok. 1088 szt.

Podana ilość zestawów stanowi ilość maksymalną  i może ulec zmianie.

- posiłki powinny być porcjowane; śniadania oraz kolacje w spożywczych opakowaniach jednorazowych;

- jadłospis winien być zróżnicowany;

-śniadania powinny być dostarczone w godz. 6.00 – 7.00 do jednostki Samodzielnego Pododdziału Prewencji Policji przy ul. Oleskiej 95 w Opolu;

- posiłek gorący tj. obiad będzie spożywany na miejscu - w punkcie gastronomicznym w godz. 12.00 – 15.00;

- kolacja będzie odbierana przez funkcjonariuszy w momencie wydawania obiadu;

- stawka podstawowa za osobodzień wynosi 14,83 zł;

- do stawki podstawowej dolicza się marżę maksymalnie do 100% wysokości stawki podstawowej, w tym podatek VAT 8%;

- w każdym zestawie całodziennego wyżywienia należy uwzględnić po 2 opakowania termiczne na śniadanie i kolację;

- Wykonawca winien zapewnić warunki lokalowe, aby umożliwić spożywanie posiłków na miejscu ( w tym celu powinien dysponować   odpowiednią liczbą miejsc siedzących aby umożliwić spożywanie posiłków przez co najmniej 15 osób jednocześnie) .

- lokal gastronomiczny powinien być otwarty 7 dni w tygodniu, w tym święta. 

- Zamawiający wymaga aby Wykonawca dysponował placówką gastronomiczną spełniającą wymogi sanitarno - epidemiologiczne położoną w odległości nie więcej niż 4 km od siedziby SPPP w Opolu, ul. Oleska 95

- Wykonawca musi posiadać zaświadczenie o wpisie do Rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzję o zatwierdzeniu zakładu, jako spełniającego odpowiednie wymagania do celów działalności prowadzonej w zakresie produkcji i obrotu artykułami spożywczymi będącymi produktami, półproduktami, daniami gotowymi, odgrzewanymi, z użyciem naczyń wielorazowego użytku, kanapek, artykułów ogólnospożywczych opakowanych oraz działalności cateringowej.

- Zamawiający wymaga, aby osoby mające kontakt z żywnością były dopuszczone przez lekarza do wykonywania pracy w procesie produkcji i obrocie żywnością oraz były nadzorowane i/lub szkolone w sprawach higieny żywności odpowiednio do ich charakteru pracy.  Na potwierdzenie Zamawiający wymaga aktualnych książeczek zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych. Zamawiający ma prawo na każdym etapie realizacji umowy wezwać Wykonawcę do okazania w/w książeczek.

 

Proszę o wypełnienie  formularza ofertowego załączonego do postępowania.

Z wyłonionym wykonawcą zostanie zawarta umowa na świadczenie ww. usług.  

  

 

 

 

 

 

                   

 

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
formularz ofertowy.docx docx 12.07 2019-12-30 12:48:24 Przedmiot zamówienia

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Łączna wartość oferty za 1 zestaw całodziennego wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja + dwa opakowania termiczne),

formularz ofertowy.d [...].docx

1 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2858 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - przelew 14 dni, proszę potwierdzić (0)
3 Koszt dostawy - Po stronie dostawcy, proszę potwierdzić (0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 456