Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: Szacowanie wartości zamówienia- mięso czerwone

Termin:
Zamieszczenia : 20-08-2024 13:33:00
Składania : 27-08-2024 12:00:00
Otwarcia : -
Tryb: Szacowanie wartości zamówienia
Rodzaj: Dostawy

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,  

23 Baza Lotnictwa Taktycznego zwraca się do Państwa z wnioskiem o złożenie oferty cenowej na wskazane produkty żywnościowe zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 1. W swojej ofercie proszę mieć na względzie dostawy produktów w 2025 r.,  transportem własnym na teren miasta Mińsk Mazowiecki.

Informację  prosimy przesłać  do dnia 27.08.2024 r. do godz. 12.00

Złożenie niniejszego zapytania ofertowego nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego i otrzymanie w jego konsekwencji informacji nie jest równorzędne ze złożeniem zamówienia przez 23 Bazę Lotnictwa Taktycznego i nie stanowi podstawy do roszczenia sobie prawa ze strony dostawcy do realizacji przedmiotu zapytania.

Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

  • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

  • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

  • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

W przypadku pytań:

  • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego"

  • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

 

Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
opisy produktów - MIĘSO CZERWONE.pdf pdf 1499.03 2024-08-22 08:12:42 Postępowanie

Komunikaty

2024-08-22 08:12 Anna FURTAK Na stronie zamieszczono aktualny OPZ.

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Antrykot wołowy b/k kręg. - 2000 kg - (0)
2 Wołowina ekstra - 2500 kg - (0)
3 Polędwica wołowa - 100 kg - (0)
4 Polędwica wieprzowa - 300 kg - (0)
5 Wołowina zrazowa b/k - 2500 kg - (0)
6 Udziec cielęcy b/k - 100 kg - (0)
7 Karkówka wieprzowa b/k - 4000 kg - (0)
8 Łopatka wieprzowa b/k - 4000 kg - (0)
9 Schab wieprzowy b/k - 6000 kg - (0)
10 Boczek surowy b/k - 600 kg - (0)
11 Żeberka wieprzowe - 3000 kg - (0)
12 Szynka wieprzowa b/k - 3200 kg - (0)
13 Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne - 400 kg - (0)
14 Golonka wieprzowa b/k - pakowana próżniowo - 2000 kg - (0)
15 Ozorki wieprzowe - 500 kg - (0)
16 Wątroba wieprzowa - 400 kg - (0)
17 Wieprzowina sous-vide - 200 kg - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2769 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena - Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Termin realizacji - Oczekiwany termin realizacji 7 dni. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub zaproponować możliwie najszybszy termin realizacji (0)
3 Wstępny opis przedmiotu zamówienia - Jeżeli w załączonym wstępnym opisie przedmiotu zamówienia zamawiający nie ujął wszystkich istotnych czynników kosztotwórczych, proszę o stosowny komentarz (0)
(0)

Liczba odsłon strony: 96