Logo Open Nexus
@{ appsTranslations[activeApplication] }
  • Załóż konto wykonawcy
  • Zaloguj się
    Nie pamiętasz hasła?
    Logo Open Nexus
    • Załóż konto wykonawcy
    • Zaloguj się
      Nie pamiętasz hasła?
    • 02:06:40
      • PL
      • EN
    1. Strona główna
    2. Postępowanie ID 1073071
    Twoja oferta nie została złożona. Nie udało się poprawnie zaszyfrować oferty, spróbuj ponownie.
    Wadium

    Wadium w 2 minuty

    Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

    kliknij podaj dane opłać online

    Uzyskaj wadium

    Sprawdź, jak to zrobić - Film

    Postępowanie ID: 1073071 : S.1.25.DR SZACOWANIE WARTOŚCI ZAMÓWIENIA: Dostawy artykułów mleczarskich dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej

    Logo Firmy

    Wystawiający

    • Użytkownik
      Dominik Redlarski
    • Organizacja
      Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    • Wiadomość do zamawiającego

    Terminy

    • Zamieszczenia
      2025-03-05 15:30:00
    • Składania
      2025-03-11 10:00:00
    • Otwarcie ofert
      2025-03-11 10:05:00
    • Tryb
      Szacowanie wartości zamówienia
    • Rodzaj
      Dostawy

    Wymagania i specyfikacja

    Szanowni Państwo,  

    informujemy, że poniższe postępowanie ma charakter szacowania wartości zamówienia.  

    Dlaczego warto odpowiedzieć na szacowanie wartości zamówienia?

    Informujemy, iż niniejsze postępowanie nie stanowi zaproszenia do składania ofert w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, nie zobowiązuje Zamawiającego do zawarcia umowy, czy też udzielenia zamówienia i nie stanowi części procedury udzielania zamówienia publicznego realizowanego na podstawie ustawy Prawo zamówień publicznych. 

    Jednocześnie Zamawiający zastrzega, że odpowiedź na niniejsze postępowanie o charakterze szacowania ceny może skutkować:

    • zaproszeniem do złożenia oferty lub/i 

    • zaproszeniem do negocjacji warunków umownych lub 

    • zawarciem umowy, której przedmiot został określony w niniejszym postępowaniu. 

    W przypadku pytań:

    • technicznych lub merytorycznych, proszę o kontakt za pośrednictwem przycisku "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel 52 33 608 17 

    • związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus pod nr 22 101 02 02, czynnym od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 17:00.   

     

    Oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy.  Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

    Załączniki do postępowania

    Postępowanie nie posiada załączników

    Komunikaty Wyślij wiadomość do zamawiającego

    2025-03-11 11:46:12
    Dominik Redlarski Dziękujemy bardzo za złożenie wyceny artykułów mleczarskich. Posłużą one do oszacowania wartości zamówienia na dostawy artykułów mleczarski dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej. Będzie ono opublikowane w późniejszym terminie.

    Przedmiot zamówienia Importuj dane z XLS

    Import Oferty

    Import oferty XLS w 3 prostych krokach:

    1. Pobierz szablon postępowania
    2. Otwórz i uzpełnij go na swoim komputerze
    3. Wybierz zapisany plik i prześlij go poniżej

    Dane zapisane w pliku XLS zostaną zaimportowane do formularza składania oferty

    Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
    / Jm
    Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
    Plik
    1 Mleko UHT 1,5% Świeże, w pierwszym gatunku, bez obcych smaków i zapachów, poddawane działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 1,5%, rozlewane w kartony o pojemności 1 litra, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 400 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    2 Mleko UHT 3,2% Świeże, w pierwszym gatunku, bez obcych smaków i zapachów, poddawane działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 3,2%, rozlewane w kartony o pojemności 1 litra, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 1600 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    3 Mleko smakowe Ciecz jednorodna o barwie od jasno- do ciemnobrązowej lub żółtej lub różowej, dopuszcza się niewielką sedymentację cząstek kakao, nie dopuszcza się postoju śmietanki, smak i zapach: właściwy dla mleka pasteryzowanego, o posmaku czekolady lub wanilii lub truskawki, zawartość tłuszczu ok. 1,5%, opakowanie jednostkowe: pudełko kartonowe z laminatu wielowarstwowego o pojemności ok. 250 ml, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 200 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    4 Śmietana ukwaszona Świeża, w pierwszym gatunku, o gęstej, jednolitej konsystencji, bez oddzielonej serwatki, o śmietankowym, lekko kwaskowatym smaku, bez obcych smaków i zapachów, poddana homogenizacji i utrwaleniu termicznemu, o zawartości tłuszczu 18%, pakowana w kubki plastikowe przeznaczone do kontaktu z tego typu produktami, o gramaturze od 0,150 kg do 0,500 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 150 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    5 Śmietanka 12% Świeża, w pierwszym gatunku, jednorodna, bez kłaczków ściętego sernika, bez postoju serwatki, o barwie jednolitej jasnokremowej, o lekko słodkim smaku, bez obcych smaków i zapachów, poddana działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 12%, rozlewana w kartony o pojemności od 0,250 litra do 1litra, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 200 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    6 Śmietanka 18% Świeża, w pierwszym gatunku, jednorodna, bez kłaczków ściętego sernika, bez postoju serwatki, o barwie jednolitej jasnokremowej, o lekko słodkim smaku, bez obcych smaków i zapachów, poddana działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 18%, rozlewana w kartony o pojemności od 0,250 litra do 1litra, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 250 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    7 Śmietanka do kawy w płynie Jednorazowa, pakowana hermetycznie w pojemniczki plastikowe przeznaczone do przechowywania tego typu produktów o pojemności od 0,010 l do 0,030 l, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 10 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    8 Śmietanka 30 % Świeża, w pierwszym gatunku, jednorodna, bez postoju serwatki, barwy jednolitej jasnokremowej, o lekko słodkim smaku, bez obcych smaków i zapachów, poddana działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 30%, rozlewana w kartony o p 350 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    9 Śmietanka 36% Świeża, w pierwszym gatunku, jednorodna, bez postoju serwatki, barwy jednolitej jasnokremowej, o lekko słodkim smaku, bez obcych smaków i zapachów, poddana działaniu ultra wysokiej temperatury, o zawartości tłuszczu 36%, rozlewana w kartony o pojemności od 0,500 litra do 1 litra, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 300 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    10 Jogurt naturalny Świeży, w pierwszym gatunku, wyprodukowany z mleka krowiego znormalizowanego, zagęszczonego, z dodatkiem żywych kultur bakterii fermentacji mlekowej, naturalny, bez dodatków substancji smakowych, bez obcych smaków i zapachów, pakowany w odpowiedni kubek o gramaturze od 0,100 kg do 0,200 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 300 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    11 Jogurt pitny Świeży, w pierwszym gatunku, wyprodukowany z mleka krowiego znormalizowanego, zagęszczonego, z dodatkiem żywych kultur bakterii fermentacji mlekowej, świeży, w pierwszym gatunku, wielosmakowy, bez obcych zapachów i smaków, przeznaczony do picia, pakowany w odpowiednią butelkę, kartonik lub kubek, o gramaturze od 0,200kg do 0,300 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 250 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    12 Jogurt owocowy do 200 g Świeży, w pierwszym gatunku, wyprodukowany z mleka krowiego znormalizowanego, zagęszczonego, z dodatkiem żywych kultur bakterii fermentacji mlekowej, świeży, w pierwszym gatunku, o smaku truskawkowym, wiśniowym lub brzoskwiniowym, bez obcych zapachów i smaków, pakowany w odpowiedni kubek o gramaturze od 0,100 kg do 0,200 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 250 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    13 Serek homogenizowany Serek homogenizowany, wyprodukowany z mleka krowiego, kwasowo-podpuszczkowy, otrzymany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego za pomocą czystych kultur bakterii, wyprodukowany z twarogu i śmietanki, bez obcych smaków i zapachów, wielosmakowy o lekko kwaśnym posmaku, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania plastikowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, o pojemności od 0,100kg do 0,300 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 150 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    14 Desery z bitą śmietaną Świeży, w pierwszym gatunku, o konsystencji puddingu, zawartość tłuszczu ok. 2%, o smaku waniliowym lub czekoladowy, pakowany w opakowania plastikowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, o pojemności od 0,100 kg do 0,250 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 200 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    15 Kaszka manna Kaszka manna na mleku, świeża, w pierwszym gatunku, otrzymywana z wysokiej jakości mleka, kaszy manny oraz aromatu waniliowego lub owoców, pakowana w opakowania plastikowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, o pojemności od 0,100 kg do 0,250 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 100 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    16 Ryż na mleku Deser mleczny z ryżem, świeży, w pierwszym gatunku, z dodatkiem sosu o smaku waniliowym lub czekoladowym lub owocowym, pakowany w opakowania plastikowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, o pojemności od 0,100 kg do 0,250 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 100 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    17 Masło Wyprodukowane z mleka krowiego, o zawartości tłuszczu mlecznego nie mniej niż 80% i nie więcej niż 90%, bez dodatków tłuszczów roślinnych, naturalne, bez obcych smaków i zapachów, świeże, w pierwszym gatunku, pełnowartościowe, o wadze jednostkowej 0,200 kg, pakowane w kartony o masie od 10 kg do 20 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 10 dni od daty dostawy. 1800 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    18 Masło do 20 g Wyprodukowane z mleka krowiego, o zawartości tłuszczu mlecznego nie mniej niż 80% i nie więcej niż 90%, bez dodatków tłuszczów roślinnych, naturalne, bez obcych smaków i zapachów, świeże, w pierwszym gatunku, pełnowartościowe, o wadze jednostkowej 20 g, pakowane w kartony o masie od 2 kg do 5 kg., z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 10 dni od daty dostawy 2 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    19 Ser typu feta Ser solankowy, półmiękki, wyprodukowany z mleka krowiego, w kształcie kostki, z opływem wydzielającej się serwatki, o lekko kruchym miąższu koloru białego, o słonym, delikatnym smaku, bez obcych smaków i zapachów, świeży, w pierwszym gatunku, w opakowaniach kartonowych o gramaturze 0,20 kg do 0,50 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 150 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    20 Ser pleśniowy Ser pleśniowy, wyprodukowany z mleka krowiego, z dodatkiem wyselekcjonowanych pleśni i zakwasów, pakowany w folię aluminiową laminowaną, w pudełku kartonowym o gramaturze od 0,100 kg do 0,150 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    21 Ser typu mozzarella Ser miękki, tłusty, podpuszczkowy, niedojrzewający, wytworzony z parzonego mleka krowiego, o łagodnym śmietankowym smaku, o miękkim miąższu, struktura przypominająca wyciągnięte nitki, w kształcie kulki zanurzonej w serwatce, świeży, w pierwszym gatunku, porcjowany, pakowany w opakowania foliowe, o wadze jednostkowej od 0,100 kg do 0,200 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 120 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    22 Ser topiony w plastrach Topiony, wyprodukowany z serów podpuszczkowych dojrzewających o prawidłowym smaku i zapachu, z dodatkiem dodatków smakowych lub naturalny, świeży, w pierwszym gatunku, w formie foliowanych plastrów, opakowanie jednostkowe o gramaturze od 0,130 kg do 0,20 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 160 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    23 Ser topiony kostka Topiony, wyprodukowany z serów podpuszczkowych dojrzewających o prawidłowym smaku i zapachu, o nazwie sera naturalnego, z którego dany serek został wyprodukowany lub śmietankowy, bez dodatków smakowych, świeży, w pierwszym gatunku, w kształcie prostokąta, o wadze jednostkowej 0,100 kg, opakowany w folię przeznaczoną do pakowania tego typu produktów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    24 Ser topiony krążki Topiony, wyprodukowany z serów podpuszczkowych dojrzewających o prawidłowym smaku i zapachu, z dodatkiem dodatków smakowych lub naturalny, świeży, w pierwszym gatunku, porcjowany, sztuka w kształcie trójkąta o wadze od 0,015 kg do 0,025 kg, opakowanie zbiorcze w formie tekturowego krążka o wadze 0,140 kg do 0,250 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    25 Twarożek typu wiejski Twarożek ziarnisty, wyprodukowany z mleka krowiego, zanurzony w słodkiej śmietance, świeży w pierwszym gatunku, pakowany w pojemnik przeznaczony do tego typu produktów, o gramaturze od 0,150 kg do 0,250kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 450 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    26 Ser twarogowy w plastrach Serek typu "Capressi" w plastrach, wyprodukowany z pełnowartościowych białek serwatkowych, o smaku śmietankowym lub z dodatkiem papryki lub ziół, świeży w pierwszym gatunku, pakowany w tacki zamknięte hermetycznie, o gramaturze 0,150 kg z terminem przydatności do spożycia nie krótszym 14 dni od daty dostawy. 120 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    27 Twaróg półtłusty Półtłusty, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w folię, o gramaturze od 0,20 kg do 1 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 400 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    28 Twaróg mielony Półtłusty, świeży, mielony, w pierwszym gatunku, pakowany we wiaderko, o gramaturze od 0,50 kg do 1 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 20 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    29 Serek twarogowy mielony Serek twarogowy, wyprodukowany z mleka krowiego, z dodatkiem tłuszczów roślinnych, o lekko kwaśnym, delikatnym smaku, bez obcych smaków i zapachów, czysty, kremowy, naturalny, w opakowaniach jednostkowych od 0,100kg do 0,300 kg, w opakowaniach plastikowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 50 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    30 Serek twarogowo-kanapkowy Serek twarogowy, kremowy, homogenizowany, wyprodukowany z mleka krowiego, świeży w pierwszym gatunku, o smaku naturalnym lub z dodatkiem substancji smakowych, pakowany w odpowiedni pojemnik o gramaturze od 0,100 kg do 0,200 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy. 20 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    31 Serek typu fromage Serek twarogowy, struktura i konsystencja jednolita, zwarta, porowata, bez grudek, widoczne cząstki użytych dodatków, o barwie naturalnej, białej lub charakterystycznej dla użytych dodatków smakowych, smak i zapach czysty, łagodny, lekko kwaśny, ser formowany w kostkę, pakowany w papier pergaminowy, folię z tworzyw sztucznych lub aluminiową laminowaną, o gramaturze od 0,080 kg do 0,150 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 14 dni od daty dostawy 60 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    32 Ser żółty typ holenderski salami ser twardy, podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z mleka krowiego, o delikatnym śmietankowym, lekko Pikantnym i lekko kwaśnym smaku, bez obcych smaków i zapachów, w kolorze jasnożółtym, z nielicznymi niewielkimi dziurkami, bez dodatków smakowych, o zawartości tłuszczu 40-50%, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, w blokach o kształcie walca o wadze od 1kg do 4kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    33 Ser żółty typ holenderski z przyprawami Ser twardy, podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z mleka krowiego, o łagodnym śmietankowym lekko pikantnym smaku, w kolorze jasnożółtym, z nielicznymi niewielkimi dziurkami, z dodatkiem ziół, o zawartości tłuszczu od 40-50%, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, w blokach w kształcie sześcianów lub walca o wadze od 1 kg do 4,00 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy 250 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    34 Ser żółty wędzony ser twardy, podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z mleka krowiego, o delikatnym śmietankowym , lekko pikantnym smaku, o zawartości tłuszczu od 40-50%, z wyraźnym posmakiem wędzenia, z licznymi niewielkimi dziurkami, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, blok w kształcie spłaszczonych cylindrów lub sześciennych bloków, o wadze jednostkowej od 1 kg do 4 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 400 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    35 Ser żółty typ holenderski mazdamer Wyprodukowany z mleka krowiego, podpuszczkowy, dojrzewający, w smaku słodki i orzechowy, z delikatną, żółtą skórką, w przekroju widoczne duże dziury, zawierający około 45% tłuszczu, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, blok w kształcie spłaszczonych cylindrów lub sześciennych bloków, o wadze jednostkowej od 1 kg do 4 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    36 Ser żółty typ holenderski edamski Ser podpuszczkowy, dojrzewający, tłusty, na bazie receptury sera Edammer, wyprodukowany z mleka krowiego, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, blok w kształcie spłaszczonych cylindrów lub sześciennych bloków, o wadze jednostkowej od 1 kg do 4 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    37 Ser żółty typ holenderski gouda Ser twardy, podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z mleka krowiego, o delikatnym śmietankowym, lekko pikantnym i lekko kwaśnym smaku, bez obcych smaków i zapachów, w kolorze jasnożółtym, z licznymi niewielkimi dziurkami, bez dodatków smakowych, o zawartości tłuszczu 40-50%, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, w kształcie spłaszczonych cylindrów lub sześcianów o wadze od 1kg do 4kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 450 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    38 Ser żółty typ szwajcarski Ser twardy typu szwajcarskiego, podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z mleka krowiego, o dużych, równomiernie rozmieszczonych dziurach, o łagodnym, lekko, słodkim smaku i intensywnym aromacie, bez obcych smaków i zapachów, bez dodatków smakowych, o zawartości tłuszczu 40- 50%, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, w blokach o kształcie sześcianów o wadze od 1kg do 4kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    39 Ser cheddar Ser twardy, dojrzewający, o wyrazistym smaku i aromacie, charakteryzujący się gładką konsystencją oraz pomarańczową barwą, zawierający min. 50% tłuszczy, wyprodukowany z mleka krowiego, świeży, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, blok w kształcie spłaszczonych cylindrów lub sześciennych bloków, o wadze jednostkowej od 1 kg do 4 kg, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    40 Wyrób seropodobny Analog sera, twardy, podpuszczkowy, dojrzewający, o smaku lekko pikantnym, wyprodukowany z mleka krowiego i tłuszczów roślinnych, w pierwszym gatunku, w osłonce z tworzywa sztucznego lub parafiny, waga jednostkowa od 0,50 kg do 5 kg, z terminem przydatności do spożycia, nie krótszym niż 30 dni od daty dostawy. 500 l Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
    Sucha 144
    89-526, Lubiewo
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    Kursy walut NBP
    PLN: 1 PLN EUR: 4.2378 PLN

    Kryteria i warunki formalne

    Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
    1 Cena 100% Wartość oferty 0,00 PLN netto
    0,00 PLN brutto
    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    2 Termin realizacji - Oczekiwany termin 12 miesięcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" lub zaproponować możliwie najszybszy termin realizacji 0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    3 Wstępny opis przedmiotu zamówienia - Jeżeli w załączonym wstępnym opisie przedmiotu zamówienia zamawiający nie ujął wszystkich istotnych czynników kosztotwórczych, proszę o stosowny komentarz 0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    0

    Załączniki

    Instrukcja pakowania i podziału plików

    Pobierz dane

    Uwaga

    UWAGA! W tym postępowaniu czas na przyjmowanie ofert dobiegł końca. Złożona oferta trafi do sekcji ofert złożonych po terminie składania ofert..

    Liczba odsłon strony:
    145

    Uwaga!

    Wykryliśmy, że w tym postępowaniu jest już złożona oferta z adresu: i posiada status: .
    Składając nową ofertę, stara otrzyma status Wycofana.
    Czy chcesz kontynuować składanie nowej oferty?
    Nie

    Wyślij wiadomość prywatną do zamawiającego


    0

    Wpisz kod, który został wysłany na podany adres e-mail

    Wprowadzony kod uwierzytelniający jest nieprawidłowy

    proceeding_place_offer.verification_code_generate_error

    Nie otrzymałeś? Wyślij ponownie kod

    Wysłanie wiadomości oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności operatora platformazakupowa.pl.

    Wiadomość nie zostanie wyslana

    Twoja wiadomość nie zostanie wysłana, czy jestes pewien ze chcesz zrezygnować z wysłania wiadomości?

    Załączniki

    OpenNexus Brand
    • Strona główna
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
    • Instrukcje
    • FAQ
    • Kontakt

    Ta strona korzysta z plików cookies, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony lub kliknięcie „akceptuję” oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Akceptując pliki cookies, akceptujesz także pliki wykorzystywane przy współpracy z naszymi partnerami: Google oraz Microsoft. Obaj partnerzy mogą przekazywać dane, w tym potencjalnie dane osobowe, poza obszar Unii Europejskiej oraz Europejskiego Obszaru Gospodarczego, w szczególności do Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej (dalej: USA). W związku z tym istnieje możliwość, że nieuprawnione podmioty, w tym w szczególności władze państwowe USA, mogą uzyskać dostęp do tych danych. Google oraz Microsoft przetwarzają dane zgodnie ze swoimi politykami prywatności, stosują się do postanowień Data Privacy Framework i znajdują się na publicznej liście Amerykańskiego Departamentu Handlu podmiotów, które uznawane są za certyfikowane. Więcej informacji na temat wykorzystywania plików cookies oraz naszych partnerów można znaleźć w naszej Polityce prywatności.

    Akceptuje Odrzuć