Wadium

Wadium w 2 minuty

Uzyskaj wadium bez dokumentów i odchodzenia od komputera, w 3 krokach:

kliknij podaj dane opłać online

Sprawdź, jak to zrobić - Film

Postępowanie: M.WFAWF/4/2021 Świadczenie usług cateringowych w miesiącu czerwcu na potrzeby Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu podczas szkoleń w ramach realizacji projektu „Aktywny powrót do szkoły - realizacja szkoleń dla nauczycieli w województwie dolnośląskim i opolskim”

Szymon Kułaga
Akademia Wychowania Fizycznego im. Polskich Olimpijczyków we Wrocławiu Oddział: Biuro Zamówień Publicznych
Termin:
Zamieszczenia : 26-05-2021 09:09:00
Składania : 31-05-2021 12:00:00
Otwarcia : 31-05-2021 12:05:00
Tryb: Zapytanie ofertowe
Rodzaj: Usługa

Wymagania i specyfikacja

Szanowni Państwo,

Zapraszamy do składania ofert w postępowaniu którego przedmiotem zamówienia jest kompleksowa oraz profesjonalna obsługa Akademii Wychowania Fizycznego we Wrocławiu w zakresie świadczenia usług cateringowych w miesiącu czerwcu podczas szkoleń odbywających się w ramach projektu finansowanego przez Ministra Edukacji i Nauki pod nazwą „Aktywny powrót do szkoły - realizacja szkoleń dla nauczycieli w województwie dolnośląskim i opolskim”.


informujemy o postępowaniu prowadzonym przez Zamawiającego w trybie zgodnym z regulaminem wewnętrznym organizacji.

Zapraszamy do złożenia ofert poprzez poniższy formularz elektroniczny.


Zastrzegamy, że postępowanie może zakończyć się brakiem wyboru oferty w przypadku przekroczenia szacowanych środków.



W przypadku pytań: 

- merytorycznych, proszę o kontakt poprzez przycisk "Wyślij wiadomość do zamawiającego" lub pod nr tel………..........  

- związanych z obsługą platformy, proszę o kontakt z Centrum Wsparcia Klienta platformy zakupowej Open Nexus czynnym od poniedziałku do piątku w dni robocze, w godzinach od  8:00 do 17:00.

  • tel. 22 101 02 02

  • e-mail: cwk@platformazakupowa.pl


Zaznaczamy, że oficjalnym potwierdzeniem chęci realizacji zamówienia przez Zamawiającego jest wysłanie zamówienia lub podpisanie umowy. 

Wiadomości z platformy zakupowej mają charakter informacyjny.

Załączniki do postępowania

NAZWA ROZSZERZENIE ROZMIAR (kB) DATA PUBLIKACJI ŹRÓDŁO POBIERZ
Opis przedmiotu zamówienia.docx docx 459.55 2021-05-26 09:09:00 Postępowanie
zal1_Klauzula informacyjna.pdf pdf 189.95 2021-05-26 09:09:00 Postępowanie
Projektowane postanowienia umowy.doc doc 621.5 2021-05-26 09:09:00 Kryterium
Oświadczenie o posiadaniu zgody.doc doc 461 2021-05-26 09:09:00 Kryterium
Oświadczenie o potencjale technicznym.doc doc 463 2021-05-26 09:09:00 Kryterium
TERMIN WYKONANIA ZAMÓWIENIA.docx docx 13.51 2021-05-26 09:09:00 Kryterium

Komunikaty

Osoba wystawiająca postępowanie nie zamieściła dodatkowych komunikatów

Przedmiot zamówienia

Lp Nazwa Opis i załączniki Ilość
/ Jm
Cena netto / Jm Vat Cena brutto / Jm Waluta Adres dostawy Dołącz
Plik
1 Przerwa kawowa zamówienie podstawowe Wykonawca zobowiązany jest do podania ceny jednostkowej przerwy kawowej dla jednej osoby, 1000 szt. - (0)
2 Przerwa kawowa - opcja Wykonawca zobowiązany jest do podania ceny jednostkowej przerwy kawowej dla jednej osoby, 400 szt. - (0)
3 Przerwa obiadowa - zamówienie podstawowe Wykonawca zobowiązany jest do podania ceny jednostkowej przerwy obiadowej dla jednej osoby, 500 szt. - (0)
4 Przerwa obiadowa - opcja Wykonawca zobowiązany jest do podania ceny jednostkowej przerwy obiadowej dla jednej osoby, 200 szt. - (0)
Kursy walut NBP , EUR: 4.2953 PLN

Kryteria i warunki formalne

Lp Nazwa Waga kryterium Opis i załączniki Twoja propozycja lub komentarz Dołącz Plik
1 Cena 85% Wartość oferty 0,00 PLN netto
0,00 PLN brutto
(0)
2 Warunki płatności - Zgodnie z warunkami określonymi w postanowieniach umowy - wzorze umowy Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
3 Termin realizacji - Zgodnie z terminami wskazanymi w załączniku i opisie przedmiotu zamówienia Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję"

TERMIN WYKONANIA ZAM [...].docx

(0)
4 Dodatkowe koszty - Wszelkie dodatkowe koszty, w tym koszty transportu, po stronie wykonawcy. Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję" (0)
5 RODO - Oświadczam, że wypełniłem obowiązki informacyjne przewidziane w art. 13 lub art. 14 RODO wobec osób fizycznych, od których dane osobowe bezpośrednio lub pośrednio pozyskałem w celu ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego w niniejszym postępowaniu. Proszę potwierdzić wpisując "Tak". (0)
6 Warunki udziału w postępowaniu - występowanie w obrocie - Wykonawca oświadcza, że: a) zakład, w którym będą przygotowywane posiłki, w celu wykonania przedmiotu zamówienia, wpisany jest do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli przez organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej. b) zakład, w którym będą przygotowywane posiłki, w celu wykonania przedmiotu zamówienia, posiada ważną decyzję właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzającą zakład jako spełniający wymagania do prowadzenia działalności gastronomicznej. Proszę potwierdzić składając oświadczenie o spełnieniu warunku (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Oświadczenie o posia [...].doc

(0)
7 Warunki udziału w postępowaniu - techniczny - Wykonawca musi dysponować: a) minimum jednym środkiem transportu przeznaczonym do przewozu posiłków, który został dopuszczony do użytkowania przez Państwowego Inspektora Sanitarnego. b) dysponuje - co najmniej 3 osobami, które będą uczestniczyć w realizacji zamówienia w zakresie obsługi kelnerskiej posiadających aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych uprawniającą do pracy przy żywności. (Zamawiający wymaga załączenia pliku)

Oświadczenie o poten [...].doc

(0)
8 Jakość – rozszerzenie zakresu przerwy kawowej o dodatkowe owoce 2% W kryterium - jakość – rozszerzenie zakresu przerwy kawowej o dodatkowe owoce, maksymalnie można uzyskać 2 pkt. (= 2%), Zamawiający oceni spełnianie tego kryterium na podstawie złożonego przez Wykonawcę na formularzu ofertowym oświadczenia o rozszerzenie zakresu przerwy kawowej o dodatkowe owoce, zgodnie z zakresem opisanym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia. Zamawiający, w ramach kryterium „B” przyzna punkty w skali od 0 do 10 punktów, w zależności od deklaracji złożonej przez Wykonawcę, zgodnie z poniższymi założeniami: • 0 pkt za brak zadeklarowania rozszerzonego zakresu; • 2 pkt za zadeklarowanie dostępności rozszerzonego zakresu; W przypadku podania innej wartości niż tak/nie oferta zostanie odrzucona. W przypadku nie podania wartości w danym kryterium, Zamawiający uzna, że Wykonawca nie oferuje rozszerzonego zakresu i przyzna ofercie 0 pkt. (0)
9 Szczególne potrzeby żywieniowe - zabezpieczenie posiłków bezglutenowych - serwis obiadowy 5% W kryterium - Szczególne potrzeby żywieniowe - zabezpieczenie posiłków bezglutenowych - serwis obiadowy, maksymalnie można uzyskać 5 pkt. (= 5%), Zamawiający oceni spełnianie tego kryterium na podstawie złożonego przez Wykonawcę na formularzu ofertowym oświadczenia o rozszerzenie zakresu o dodatkowy minimum jeden rodzaj posiłku bezglutenowego w pełnym zakresie opisanym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia. W ramach kryterium oceny ofert będzie oceniane uwzględnienie w menu ciepłych dań obiadowych dostosowanych do szczególnych potrzeb odbiorców usługi wynikających z nietolerancji glutenu oraz laktozy. Punktacja w ramach zaprezentowanego kryterium będzie przyznawana w następujący sposób: • 0 pkt za brak zadeklarowania rozszerzonego zakresu o danie bezglutenowe; • 5 pkt za zadeklarowanie co najmniej jednego dodatkowego dania ciepłego uwzględniającego wymagania diety bezglutenowej. Za brak deklaracji dotyczącej sposobu uwzględnienia uwarunkowań zdrowotnych oraz kulturowych przy przygotowania usługi zapewnienia posiłków wykonawca otrzyma 0 pkt w kryterium (0)
10 Szczególne potrzeby żywieniowe - zabezpieczenie posiłków wegańskich - serwis obiadowy 5% W kryterium - Szczególne potrzeby żywieniowe - zabezpieczenie posiłków wegańskich - serwis obiadowy, maksymalnie można uzyskać 5 pkt. (= 5%), Zamawiający oceni spełnianie tego kryterium na podstawie złożonego przez Wykonawcę na formularzu ofertowym oświadczenia o rozszerzenie zakresu o dodatkowy minimum jeden rodzaj posiłku wegańskiego w pełnym zakresie opisanym w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia. W ramach kryterium oceny ofert będzie oceniane uwzględnienie w menu ciepłych dań obiadowych dostosowanych do szczególnych potrzeb odbiorców usługi wynikających z niespożywania dań zawierających produkty pochodzenia zwierzęcego. Punktacja w ramach zaprezentowanego kryterium będzie przyznawana w następujący sposób: • 0 pkt za brak zadeklarowania rozszerzonego zakresu o danie wegańskie; • pkt za zadeklarowanie co najmniej jednego dodatkowego dania ciepłego uwzględniającego wymagania diety wegańskiej. Za brak deklaracji dotyczącej sposobu uwzględnienia uwarunkowań zdrowotnych oraz kulturowych przy przygotowania usługi zapewnienia posiłków wykonawca otrzyma 0 pkt w kryterium. (0)
11 Szczególne potrzeby żywieniowe –serwis kawowy 2% W kryterium - Szczególne potrzeby żywieniowe - serwis kawowy, maksymalnie można uzyskać 2 pkt. (= 2%), Zamawiający oceni spełnianie tego kryterium na podstawie złożonego przez Wykonawcę na formularzu ofertowym oświadczenia o rozszerzenie zakresu o dodatkowe produkty. Zamawiający przyjmuje następującą wagę punktową dla kryterium dotyczącego uwzględniania szczególnych potrzeb żywieniowych przy przygotowaniu serwisu kawy i herbaty: • 0 pkt za brak zadeklarowania dostępności mleka bez laktozy oraz miodu naturalnego w ramach serwisu kawy i herbaty; • 1 pkt za zadeklarowanie dostępności mleka bez laktozy w ramach serwisu kawy i herbaty (zgodnie z wymaganiami określonymi w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia dostępne będzie również mleko z laktozą); • 2 pkt za zadeklarowanie dostępności mleka bez laktozy oraz miodu naturalnego (jako dodatkowej formy słodzenia oprócz cukru) w ramach serwisu kawy i herbaty. Zamawiający dopuszcza zastosowanie każdego z dostępnych rodzajów miodu naturalnego. Za brak deklaracji dotyczącej sposobu uwzględnienia szczególnych potrzeb żywieniowych przy przygotowaniu serwisu kawy i herbaty przy przygotowania usługi zapewnienia posiłków wykonawca otrzyma 0 pkt w kryterium. (0)
12 Udział niepełnosprawnych przy realizacji przedmiotu zamówienia 1% W kryterium - Udział niepełnosprawnych przy realizacji przedmiotu zamówienia, maksymalnie można uzyskać 1 pkt. (= 1%), Zamawiający oceni spełnianie tego kryterium na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia że przedmiot zamówienia w ramach usługi bezpośrednio będącej przedmiotem zamówienia (nie dotyczy przygotowania posiłków i dowozu) będzie realizowany przy udziale osób niepełnosprawnych. Wykonawca zobowiązany jest udzielić odpowiedzi TAK/NIE (0)
13 Projektowane postanowienia umowy - Zamawiający przedstawia warunki na jakich będzie realizowane zamówienia załączając wzór umowy Proszę potwierdzić wpisując "Akceptuję"

Projektowane postano [...].doc

(0)
(0)
Odblokuj formularz

Liczba odsłon strony: 293